vrijdag 23 april 2010

Ik kan even niet meer volgen...

Het is misschien een domme vraag, maar ik heb de voorbije tijd een aantal blogs aan mijn profiel toegevoegd die ik volg. Nu ging ik op het profiel van iemand kijken die ik dus volg (ik krijg er dus updates van), maar ik zie mezelf daar niet bij de volgers staan. Er staat wel een knop om volger te worden, maar als ik dit doe, moet ik mijn naam ingeven en is er ook geen enkele link naar mijn blog die gelegd wordt... Is er iemand die me een beetje wegwijs maakt? Of kijk ik ergens over?

Dank je wel! X

4 opmerkingen:

 1. Voor zo ver ik weet wordt er ook geen link met je blog gelegd. Maar komt er wel een icoontje van jezelf bij volgers te staan.
  Hoop dat je hier wat aan hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als ik op jou bij mijn volgers klik (leuk trouwens!), dan lees ik daar wel bij links de naam van je blog, maar misschien zal ik die dan nog zelf moeten toevoegen? Ik dacht gewoon dat als ik hier blogs toevoegde om te volgen, ik op die mensen hun blog ook automatisch een volgertje werd. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dag Ellen,

  je kan op twee manieren volgen. Ik gebruik beide in combinatie.
  Blogs die ik leuk vind (zoals de jouwe) daar meld ik me aan als volger (dan moet ik wel eerst ingelogd zijn en dan wordt de link gelegd en komt mijn icoontje hier te staan).
  En ik heb een (wat ik noem) leeslijst op mijn blog. Daarin kan ik handmatig blogs toevoegen (url ingeven) of ik kan de blogs die ik volg (via optie 1) toevoegen.
  Mijn leeslijst zie je rechts van mijn eigen teksten staan.

  Ik hoop dat het zo een beetje duidelijk is, anders geef je maar een gil!
  (je staat trouwens wel, als is het zonder icoontje, tussen mijn volgers, leuk!)

  groet Wiek

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, Wiek, ik begin ondertussen op het juiste pad te geraken! :-) Ik heb je blog daarnet zo toegevoegd, je volgen via mijn "leeslijst" deed ik al een hele poos, dus dan was ik eigenlijk een stiekem volgertje? ;-)

  Bedankt voor de heldere uitleg!

  BeantwoordenVerwijderen