zaterdag 29 mei 2010

Vlierbloesem!

Vorig jaar waren we een paar dagen in Londen en het is altijd fijn om in het buitenland de warenhuizen te verkennen... Ik vond dit in de eerste plaats een leuke fles, maar was ook wel benieuwd naar de smaak. Vorig weekend eindelijk eens open gedaan, samen met spuitwater als verfrissing en het smaakt wel lekker! :-) Dus oef, mooie fles en goed drankje!

5 opmerkingen:

 1. In Tirol heet dat 'Holunder'. De mensen maken dat daar geregeld zelf en 't is inderdaad lekker.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. In belgië kennen ze dit ook, maar uiteraard wel met alcohol in (anders zou het ni Belgisch zijn)... Het is zelfs gebrouwen in Gent, het heet "Roomer" en is een heel lekker en verfrissend aperitief!Onderaan in de fles dwarrelen vlierbloesems, die met de hand getrokken zijn en met de hand in de fles werden gedaan. En heel belangrijk, het zit in een mooie fles. Ook de designs errond vind ik heel tof, zo een beetje retro...
  http://www.roomer.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ahzo! :-) In Tirol ben ik nog niet geraakt, maar ik leer hier bij!
  Ja, 't is juist, heb Roomer ooit eens geproefd en vond dat ook lekker en die flessen zijn inderdaad supertof! Deze zomer eens een paar aangeschaffen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. das heeeeel makkelijk zelf te maken.
  De leuke fles moet je dan wel zelf zoeken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja, ik heb dat vroeger vroeger vroeger als kindje eens geprobeerd om dat te maken, als ik me niet vergis! Ooit zal ik dat nog wel eens proberen! Een leuke fles heb ik nu al, hihi!

  BeantwoordenVerwijderen