dinsdag 29 juni 2010

Aardbeienstofje gezocht!

Dag iedereen!

Voor een projectje ben ik op zoek naar een aardbeienstofje. Ik heb al enkele (web)winkeltjes afgeschuimd, maar helaas pindakaas... Het moet in principe maar een klein lapje zijn waar ik een vijftal aardbeitjes (niet TE groot) kan uithalen. Dus als je een idee hebt waar ik dit kan vinden of als je zelf nog een lapje liggen hebt, mag je me altijd iets laten. Ik vergoed het dan wel of geef iets in ruil!

Alvast bedankt!

Lieve groetjes,
Ellemie

9 opmerkingen:

 1. voor de kookschortswap zocht ik die ook vruchteloos......... bij vanmarieke.nl kan je momenteel een fruitstof kopen, maar die aadbeitjes zijn redelijk groot.
  je kan ook eens kijken op destoffenkraam.nl of die geen aardbeitjes hebben.
  succes in elk geval. ik ben dan maar van aardbeitjes naar polkadots geswitchd...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey,
  http://www.destoffenstunter.nl/zoeken/
  en bij het zoekapparaatje aarbei indrukken en je krijgt enkele stofjes.
  Grts!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Pippelotje: Ik had het ook al gezien bij Marieke, maar ze zijn inderdaad redelijk groot.
  @Lotsie: Bedankt, ze zien er leuk uit, alleen jammer dat de verzendkosten zo hoog zullen liggen, aangezien het uit Nederland moet komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een paar weken geleden hadden ze in de Sammtex in Tielt een stofje met kleine aardbeitjes op, maar ik weet niet of ze die nu nog hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi, www.bypetra.nl verkoopt het ook, heel schattig! Veel aarbeitjes op een klein stukje en ze heeft nu ook een leuke korting van 20 %.
  9http://www.bypetra.nl/product.php?id_product=7) Succes!! groetjes, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Meid,

  je moet eens hier kijken: http://lelieswereld.wordpress.com/2010/05/24/te-koop-wikkelrokje-met-aarbeitjes/ is het zo een stofje dat je zoekt? Dat komt van bij Joelle in Antwerpen, het juiste adres staat in mijn lijstje van stoffenwinkels, ik geloof dambruggestraat, vlak aan het centraal station. Als je wilt kan ik volgende week dinsdag, dan pas ben ik terug in Antwerpen eens gaan kijken of die stof er nog is. Ik heb nog 1 dingetje dat ik eruit moet maken. De stof ligt nu bij mijn ouders, morgen ben ik terug in Limburg voor een maandje, dus ik kan dan meten en je laten weten wat ik over heb, maar er gaat nog wel een stukje over zijn denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. in gent op de vrijdagsmarkt bij artevelde

  als het niet erg groot moet zijn ik heb misschien ook wel nog een stukske liggen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oooh, Nancy, het is heel mooi!

  Dat ziet er ook leuk uit, Lelie, je mag me altijd iets laten weten dan.

  Het moet inderdaad niet groot zijn, jipie, zowel de aarfbeitjes niet, als het stukje stof, ik heb zo een vijftal aardbeitjes nodig.

  De mama gaat vrijdag kijken op de markt in Leuven en ik zondag in Brussel, als ik dan nog niets heb, laat ik jullie nog iets weten! Alvast bedankt voor de hulp, ik heb alvast wat nieuwe dingen leren kennen! X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. robert kaufman heeft hele mooie aardbeienstof (retro market strawberry heet het), en op Etsy staan er verschillende. Zoeken op etsy.com en dan fabric en dan strawberry.Succes met zoeken.

  BeantwoordenVerwijderen