maandag 5 juli 2010

Dagje Antwerpen: tips?

Morgen gaan we een dagje naar Antwerpen. Op de Meir na is dit voor mij nogal onontgonnen gebied. Ik vroeg me af of jullie tips hebben voor leuke adresjes, stoffenwinkeltjes, schattige winkeltjes, ... Jullie weten heus wel wat ik bedoel! ;-) Laat maar komen!

6 opmerkingen:

 1. Ook ik ga morgen een dagje met het Lief naar Antwerpen, we hopen op mooi weer. Naast de winkelstraat en de zoo ken ik ook niet veel van Antwerpen, maar we hebben een leuk boekje, 100% Antwerpen dat we ooit eens gratis gekregen hebben.
  Ik zou je al wat tips willen geven maar ik heb het boekje nog niet opengedaan dus sorry.
  Alvast heel veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. In de Hoogstraat zijn er wel enkele leuke winkeltjes, Achter de Maan (http://www.achterdemaan.com) bijvoorbeeld. En aan de Carolus Borromeuskerk kan je gezellige terrasjes doen. De Chinese wijk (achter het Astridplein) is ook altijd een aanrader. Je kan daar bijvoorbeeld ook het Elfenatelier vinden. En de Nationalestraat natuurlijk. Als ik mij niet vergis is er daar ook een leuke stoffenwinkel.

  Hopelijk schijnt het zonnetje morgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. de wilde zee is ook echt een must. als je van de meir richting groenplaats wandelt is het de laatste straat op de linkerkant (voor je dus aan de groenplaats bent). er zijn vele leuke winkeltjes. zo een beetje een alternatief voor de meir zeg maar.
  op 't sint jansplein is er een grote stoffenwinkel.
  http://julijasshop.blogspot.com/ deze stofjeswinkel vind je ook in 't stad.
  de kammenstraat is ook ne must. dat ligt ook achter de groenplaats. zoek maar op!
  veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bedankt voor de tips, dames! :-) Het was een fijn dagje en het smaakt naar meer!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Als je graag eens wat lekkers wil eten, gaande van een lekkere bagel, huisgemaakte soepen, huisgemaakte verschillende soorten quiches, huisgemaakte desserten, ... en graag de keuze hebt uit 24 verschillende soorten pannekoeken (ook geschikt voor diabetici), moet je zeker en vast eens een bezoekje brengen aan 't KOEKEBAKSKE in de Leeuwenstraat, niet zo heel erg ver van de Groenplaats en de Nationalestraat.

  Een klein en gezellig eethuisje, waar mijn mama haar gerechten met liefde serveert!

  't Koekebakske
  Leeuwenstraat
  2000 Antwerpen

  groetjes van een trotse dochter!

  BeantwoordenVerwijderen