dinsdag 24 augustus 2010

Naaikoffertje gezocht!


Hoi creatieve mensjes! Ik heb eens een vraagje... Over een paar weken begin ik met naailes, maar ik ben nog op zoek naar een handige naaikoffer om mijn spullen in op te bergen en mee te nemen. Heeft iemand van jullie enig idee waar ik dit prijselijk zou kunnen vinden? Alvast bedankt!

9 opmerkingen:

 1. Ik heb zo een echte plastieken doos, zoals iedereen er wel eentje heeft. Niet echt mooi, maar wel practisch.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mja, ben dat dus nog nergens tegen gekomen. Waar heb je die gekocht?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey, ik heb zo ook een plastieken doos. Als je wil, kan je de mijne krijgen hoor, echt waar. Ik ben er niet zoooo dol op ;) Laat het maar weten, ik geef ze je met plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb een Kipling-toiletzak (met vele vakjes) voor de kleine naaispullen, met een Ikea-doosje voor het naaigaren die er in past. De stof en dergelijke gaan in een grote (boodschappen)tas.
  Het stemt mij (en 2 vriendinnen die hetzelfde deden) toch al enkele jaren gelukkig.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mijn plastic doos kwam van de blokker. Een schappelijke prijs en ondanks dat ze er niet zo hip uitzag, wel een heel handige.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik had er eerst eentje uit de kringloop voor 1 of een halve euro gekocht ik weet het niet helemaal zeker meer daarna heb ik eentje van curver gekocht maar nooit gebruikt ik vond die veel te onhandig met 1 groot vak. Nu heb ik een kast ingericht met vakjes voor alles in de te ordenen en als ik iets moet meenemen steek ik alles in een klein doojes je dat ik net mee heb wat ik nodig heb, de scharen steek ik in een zakje bijeen. Ik heb geen doos nodig. Die van de kringloop heb ik nog staan de andere heb ik al terug doorverkocht. Die van de kringloop is rond, niet echt ideaal vind ik, maar zo heerlijk retro!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heeft die doos onderverdelingen, Kelly of gewoon één grote bak?
  Ah, bij Blokker heb ik nog niets gevonden! :-(
  Ik kan het me al voorstellen hoe retro die doos is, Lelie, jouw smaak kennende, zalig!
  Iedereen alvast bedankt voor de tips!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hallo Ellen,
  Wat leuk dat je op naailes gaat. Ik zelf heb de naaibox van curver, en die is echt superhandig!
  Wat leuk dat je vraagt of ik met je wil swappen. Dat zou ik heel graag willen doen. Ik heb nog nooit geswapt, en zou het fijn vinden als je verteld wat dan de bedoeling is. Ik begrijp dat het iets ruilen is? Mijn email staat op mijn blog, dus stuur me maar een berichtje.
  Ik ga je volgen hoor want je hebt een superleuke blog. Maak jij al die buttons e.d. zelf? ze zijn echt hartstikke leuk.
  Groetjes van Ester

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik gebruik zelf een doos uit de doe het zelf zaak, een werkkoffer. Allemaal onderverdelingen ... en gemakkelijk mee te nemen en er kan veel in.

  BeantwoordenVerwijderen