zaterdag 7 augustus 2010

PIF en give-away!

De eerste lading PIF'jes is de deur uit! Ik ben benieuwd of ze het leuk zullen vinden...
Maar ik ben nog altijd op zoek naar drie mensen die graag een fijne verrassing van me ontvangen en die bereid zijn om nadien ook drie personen te verblijden met iets zelfgemaakt! Voel je je geroepen, laat hier dan zeker een reactie achter. Heb je wat minder tijd, dat is niet zo erg, want er staat niet meteen een vervaldatum op, dus aarzel niet... :-)

Vergeet ook mijn give-away niet!

Trouwens net gezien dat mijn vorige bericht hier nummer 100 was! Dat gaat hier nogal snel vooruit! :-)

Fijn weekend iedereen en veel liefs,
Ellemie
X

6 opmerkingen:

 1. Dag Ellen,

  Ben zeer benieuwd naar mijn PIFje, maar mijn geduld zal op de proef gesteld worden, want wij gaan er straks even tussen uit ... Dus als ik niet reageer of niet onmiddellijk dankjewel zeg, dan weet je ook waarom!

  groeten, Mme Li.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geen probleem! Dan blijf ik ook even in spanning wachten naar je reactie, hihi! Veel plezier op reis!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat je met m'n PIF meedoet! Nog 1 deelnemer te gaan... ik hou je op de hoogte. Er lopen zoveel PIF-jes dat het moeilijk is op snel 3 mensen te vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou vooruit laat ik ook eens mee doen. ik hoop voor mijn verjaardag een naaimachine te krijgen dus dan kan ik ook iets maken om uit te delen..
  wat moet je dan eigenlijk geven??
  ik heb al verschillende swap voorbij zien komen, maar nog nooit meegedaan..

  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het PIF'je is gisteren aangekomen. Was wel even schrikken toen er een brief van de post bij zat waarin ze zich verontschuldigden omdat er iets was beschadigd geweest zijn. Na een zeer grondige inspectie lijkt alles in orde te zijn. Oef. En ik vind het echt super! Magneetjes! Hoera! Daar kan je er nooit te veel van hebben. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super, Tineke! Het maakt niet uit wat je geeft, als het maar met veel liefde zelfgemaakt is! ;-)
  Ja, Kathleen, ik las het spannende verhaal op je blog! Ben blij dat het dan toch goed is aangekomen en dat je er blij mee bent!

  BeantwoordenVerwijderen